2008 Saab 9-5 Turbo Edition

0
2558
Image
NAS SPONZOR

Specijalna edicija modela 9-5 bi trebala da se pojavi u prodajnim salonima širom Evrope, a doneće dosta luksuzne opreme i performansi po veoma pristupačnoj ceni.

Novi model, pod nazivom 9-5 Turbo Edition, donosi dosta dodatne opreme po veoma atraktivnoj ceni čime Saab pokušava da zauzme malo veći tržišni udeo na evropskom tržištu.

Model 9-5 Turbo Edition se isporučuje i u Aero verziji. Motori koji su na raspolaganju su bazni 2,0t, snažni 2,3t i 1,9 TiD. Standarnu opremu sačinjavaju 17” felne, kožom presvučena grejana prednja i zadnja sedišta, elektro-podesivo vozačko sedište. Turbo Edition je raspoloživ u limuzinskoj i karavan karoseriji, kao i u kombinaciji sa manuelnim ili automatskim menjačem.

Top model, 9-5 Aero Turbo Edition je namenjen zahtevnim kupcima, koji žele dobre performanse, što 2,3 litarski turbo motor i obezbeđuje. Motor razvija 260KS što omogućava da automobil ubrza od 0 do 100kmč za 6,5 sekundi i dostigne maksimalnu brzinu od 250kmč. Aero model u serijskoj opremi sadrži i DVD satelitsku navigaciju, elektro-podesiva prednja sedišta, Bi-xenon i sportsku šasiju.

Cena za srpsko tržište još uvek nije dostupna.

Prethodni tekstMitsubishi Repsol Tim na „Rally Transiberico“
Sledeći tekstFord nudi snažnije dizel motore za S-Max i Galaxy
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here