BG Sajam 2017: Mercedes

0
291

Kompanija Star Import je na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavila svoju aktuelnu Mercedes-Benz i smart gamu vozila. Preko 30 novih i aktuelni modela je pod sloganom „Izaberi svoju zvezdu“ su izloženi u Hali 3 na preko 3.000 kvadratnih metara.

Premijerno su predstavljeni novi modeli iz E klase – kupe i All-Terrain kao i nova generacija modela GLA. Mercedes je domaćoj publici predstavio i svoju najprestižniju verziju S klase – Mercedes-Maybach S klasu u verziji S500.

Novi član E klase, E All-Terrain nudi 4MATIC pogon koji u kombinaciji sa vazdušnim ogibljenjem pruža povećanje klirensa na zahtev vozača, što će mu značajno povećati upotrebnu vrednost van asfaltnih podloga.

Ljubitelji ekstremnih terenskih vozila će sigurno biti obradovani prisustvom G500 4×4² modela koji koristi izuzetno robusno ogibljenje upareno sa ogromnim terenskim točkovima prečnika 22”. Pogonski sistem koristi V8 agregat sa 422KS i nudi nezavisno zaključavanje bilo kog od tri raspoloživa diferencijala.
Izloženi su bili modeli iz aktuelne ponude, tako da posetioci mogu videti modele iz A, GLA, B, C, GLC, E, GLE, G i V klasa. Izloženi su Vito Mixto i Citan Mixto kao modeli iz komercijalnog programa prilagođeni putničkom transportu.

 

Predstavljen je i novi program finansiranja Mercedes-Benz Financial Services. “Verujemo da će pored ekskluzivnih premijera na našem štandu veliku pažnju posetilaca privući i novi program finansiranja Mercedes-Benz Financial Services, koji po prvi put predstavljamo u Srbiji, saradnju sa kompanijom NBG Leasing-om tomom trajanja Beogradskog Salona automobila.’, istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.

Automobil koji na najbolji način oslikava ovogodišnji slogan je kompaktna A-Klasa po izuzetno atraktivnoj ceni od 19.990 eura. Ovaj model je posebno interesantan ljubiteljima gradskih vozila automobila, jer na jedinstven način spaja odlične performanse i lakoću vožnje u urbanim sredinama.
Urbani gradski brend smart, sa modelima fortwo i fortwo cabrio ima zasebno mesto u Hali 3. Ovi modeli nude – više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu, sa podignutim ili spuštenim krovom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here