BG Sajam: Opel premijerno predstavlja Insigniju Grand Sport

0
693

Opel će na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu predstaviti novu Insigniju, kao i ostatak aktuelne game.

Naravno, tokom sajma će na snazi biti vrlo atraktivne cenovne ponude za sve aktuelne modele.
Posebna ponuda je za aktuelnu generaciju modela Insignia, koja će imati cenu od 18.080€ za 1.8 Edition model pa do 24.060€ za Active 2.0 CDTI model sa automatskim menjačem. Opel takođe nudi i mogućnost finansiranja koja ima širok spektar mogućnosti, tako da se kupci mogu opredeliti za paket usluga koji im najviše odgovaraju. Više o detaljima ponude možete pronaći na sajtu ili kod ovlašćenih Opelovih dilera.

Pod interesantnim nazivom „Opel kandidati“ krije se pažljivo kreirana ponuda sastavljena od tri modela sa adekvatnim paketima opreme za kupce kojima je namenjena. Prvi „kandidat“ je Corsa – garantuje dobru vezu, a Enjoy oprema i 5 vrata obećavaju zabavu koju pokreće 1.4 litarski motor sa svojih 75KS. Cena ovog kandidata je 10.999€.

Meriva garantuje opremu iz snova. To je čvrsta garancija, jer za 12.900€ možete dobiti ekscentričan, udoban i dobro opremljen gradski automobil sa Drive opremom, 5 vrata, 1.4 motorom i 100KS.

Poslednji, ali nikako najmanje bitan kandidat je Astra Sedan koja garantuje nemački kvalitet! Enjoy oprema, 1.6 litarski motor sa 115KS i konfor koji nudi u narodu poznati „Sedan veličanstveni“ su dostupni kupcima po ceni od 12.685€. Na kraju je samo potrebno odabrati svog pobednika, dogovoriti uslove i tempo Opel Finansiranja i uživati u odabranom jer ste sa ovogodišnjim izborima uz ovakve kandidate sigurno na dobitku.

Kompletnu sajamsku ponudu i detalje o uslovima finansiranja možete naći na Opel sajtu.

Izvor: Opel

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here