Mansory Bentley Bentayga

0
610

Mansory je objavio detalje o paketu unapređenja modela Bentley Bentayga, koji obuhvata izmene boja i elemenata korserije i pojačavanje motora na 710KS.

Bentayga ima preoblikovan prednji kraj sa integrisanim karbonskim spliterom i dodatnim LED dnevnim svetlima. Prednja maska je obrađena u istom stilu, sa karbonskim detaljima, kao i čitav poklopac motora.

16mansory bentayga1

 

Zadnji deo Bentayge takođe je prerađen i ostavlja sažan utisak. Dodati spojler povećava silu prijanjanja točkova na zadnjoj osovini pri većim brzinama. Zadnji difuzor i sportski izduvni sistem kompletiraju izgled zadnjeg kraja. Nove lagane felne imaju oznaku Y5/1. Uska sečiva omogućavaju optimalno raspoređivanje toplote koju generišu kočnice i doprinose dinamičnom izgledu čitavog automobila.

16mansory bentayga2

16mansory bentayga3

Tjunerska kompanija iz Bavarske posvetila je dosta pažnje obradi W12 motora, čija je snaga povećana na 710KS i 1050Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Bentayga nosi nezvaničnu titulu najluksuznikeg i najbržeg SUV automobila na svetu, ali je Mansori uspeo da ga učini još bržim, pa je maksimalna brzina 311km/h, što je za 10km/h više od fabrički deklarisane vrednosti.

16mansory bentayga4

Mansory je osigurao da kupci mogu da obrade kabinu na najsluksuznije i najekstravagantnije načine. Između ostalog, tu su aluminijumske papučice, redizajnirani upravljač sa vazdušnim jastukom i individulano obrubljeni i obrađeni tepisi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here