Lumma CLR F Jaguar F-Pace

0
728

Nemačka tjunerska kompanija Lumma Design predstavila je program za prvi Jaguarov SUV model. Lumma CLR F Jaguar F-Pace je dobio kompletnu preradu eksterijera i neke izmene ispod poklopca motora. Lumma navodi da će njihova verzija F-Pace moći da se naruči od trećeg kvartala 2016. godine.

Paket unapređenja obuhvata karbonske PU-RIM komponenete karoserije, ultralagane felne prečnika 24 inča, sportski izduvni sistem i program pojačavanja motora za sve verzije agregata. Automobil je dobio novi prednji branik, nove elemente na zadnjem kraju, potom naglašenije blatobrane i nove pragove.

16luma fpace1

 

Novi poklopac motora i zadnji difuzor napravljeni su od karbonskih vlakana, što nema samo stilski nego i praktični značaj zbog smanjenja težine.

Najavljena su unapređenja za sve motore koji se ugrađuju u F-Pace, a kupcima će verovatno najzanimljivije biti informacije o najpopularnijem trolitarslom V6 agregatu. Taj motor u standardnoj formi proizvodi 385KS, a Lumma mu povećava snagu na 485KS.

16luma fpace0

Nemačka kompanija nudi i opcije za unapređenje unutrašnjosti. Njen dizajnerski sudio predstavio je obiman asortiman elemenata od fine kože i alkantara do umetaka u kontrastnim bojama i razne elemente od karbona i drveta. CLR F dolazi i sa setom aluminijumskih pedala i tepisima sa Lumma logom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here