Sava teretni pneumatici za efikasnu vožnju tokom čitave godine

0
893
NAS SPONZOR

Novi teretni pneumatici Sava Avant 4Plus za upravljačku osovinu i Orjak 4Plus za pogonsku osovinu obezbeđuju veću kilometražu, a poseduju i oznake 3PMSF i M+S jer ispunjavaju zahteve za zimske pneumatike.

Brend Sava koji je deo Goodyearove ponude pneumatika predstavlja dva nova teretna pneumatika za vožnju po putu – Sava Avant 4Plus za upravljačku osovinu i Orjak 4Plus za pogonsku osovinu. Uz nove teretne pneumatike prevoznici imaju mogućnost da na efikasan način savlađuju svoje transportne relacije tokom cele godine. Oba pneumatika, naime, imaju dezene gazećeg sloja najnovije generacije koji između ostalog ispunjavaju zahteve za zimske pneumatike i tako obezbeđuju dobre performanse tokom cele godine. Time su zaslužili simbol snežne pahuljice na alpskom vrhu (3PMSF) i oznaku M+S, što znači da ispunjavaju zahteve prosečnih zimskih uslova vožnje u Evropi. Pored toga, i pneumatik Avant 4Plus i pneumatik Orjak 4Plus omogućavaju do 10% više pređenih kilometara u odnosu na svoje prethodnike.

Sava Avant 4Plus odlikuje dezen gazećeg sloja koji omogućava optimalnu površinu naleganja, čime se ostvaruju ravnomerno habanje i veća kilometraža. Sve navedeno, zajedno s geometrijom lamela u gazećem sloju, poboljšava zimske performanse pneumatika na mokrom i zaleđenom putu. Orjak 4Plus za pogonsku osovinu odlikuju pozitivne promene na ramenom delu koje poboljšavaju vodljivost i stabilnost pneumatika, što dodatno doprinosi boljim zimskim performansama.

Prethodni tekstDacia nastavlja partnerstvo sa GSS
Sledeći tekstPredstavljamo Fiat Tipo
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here