Na kafu s` PEUGEOT-om / Un café avec PEUGEOT

0
875
peugeot_na_francuskoj_nedelji.jpg
NAS SPONZOR

U okviru francuske nedelje, na francusko-srpskom sajmu u galeriji ULUS u Knez Mihailovoj ulici od 18. do 20. novembra, pored ostalih izlagača, predstaviće se i francuski brend Peugeot koji je pripremio jedinstvenu nagradnu aktivaciju "Peugeot vas vodi na kafu sa prijateljima!"

 

Svakoga dana, u periodu od 14 do 20 časova, na Peugeot štandu posetioci mogu pogledati promo spot za model 2008, zabeležiti svoj kreativni komentar i osvojiti jedinstveno iskustvo! Tri pobednika osvajaju mogućnost da izaberu popodne, omiljeni kafe, pozovu drage prijatelje a po njih dolazi najnoviji Peugeot 2008 da ih vodi na kafu. Nagrađeni će tom prilikom na raspolaganju imati vozača ali i sami mogu preuzeti volan i sa svojim prijateljima uživati u vožnji ovog modela.

U toku francuske nedelje, Peugeot je pripremio i iznenađenje vezano za predstavljanja jednog od noviteta, a o čemu se tačno radi možete otkriti ukoliko posetite sajam.

Sajam će u ponedeljak 18.novembra u 12.30 časova zvanično otvoriti Njegova ekselencija, g. Fransoa Gzavije Denio, ambasador Francuske u Srbiji, dok vas od 18:30 časova ispred Skupštine grada očekuje jedinstveni spektakl 3D projekcije na fasadi Skupštine grada.

Francusko-srpska privredna komora i PEUGEOT vas očekuju!

Izvor: Verano Motors

Prethodni tekstVolkswagen CrossBlue kupe concept
Sledeći tekstPredstavljen novi MINI

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here