Osvežena Dačija Duster

0
1159
13dacia_duster0.jpg

Osvežena Dačija Duster predstavljena je uoči premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu sledećeg meseca sa modifikovanim i modernijim izgledom prednjeg i zadnjeg dela.

 

Prednja maska je redizajnirana i dobila je hromirane detalje, novi usisnik vazduha i veće, dvodelne svetlosne grupe sa LED dnevnim svetlima. Zadnji kraj je pretrpeo manje stilske izmene, sa redizajniranim svetlima i hromiranim linijama.

13dacia_duster1.jpg
 

"Naglasili smo sve elemente koji od početka privlače naše mušterije, uz zadržavanje originalnih dimenzija vozila. Komponente koje čine identitet, poput maske, su modernizovane. Novi Duster ima još jači karakter uz zadržavanje inicijalnog DNK", izjavio je direktor dizajna u Dačiji Dejvid Durand.

Automobil je dobio nove krovne nosače, hromiranu cev izduvnog sistema i aluminijumske felne od 16 inča. Dačija je saopštila da ove izmene "naglašavaju stav automobila na putu i njegov robusni karakter".

Nije objavljena fotografija unutrašnjosti, pa se može pretpostaviti da je ona ostala neizmenjena. Mehanika i motori takođe nisu menjani, što znači da će kupci i dalje moći da biraju između benzinskih motora zapremine 1,6 i 2 litra, kao i 1,5 litarskog benzinca, sa pogonom na prednjim ili svim točkovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here