Prve slike nove Honde Accord

0
1680
12honda_accord0.jpg

Honda je objavila prve zvanične slike nove generacije modela Accord u limuzinskoj i kupe varijanti, koje stižu u prodajne salone na jesen. Najoblikovaniji Accord do sada, kako kažu u Hondi, nudi više prostora i luksuza nego do sada i sofisticirani eksterijer koji će izdržati test vremena.

 

U Hondi ukazuju na izražajnost i premijum stil novog dizajna sa izraženom prednjom maskom i "dinamičnm tenzijom" koja se proteže preko moćnog izgleda linija na poklopcu motora. Snažne bočne linije teku kroz ručke na vratima ka zadnjem kraju, gde stvaraju osećaj kretanja.

12honda_accord1.jpg
 

Deveta generacija Accorda ostaje verna duhu Honde i fokusiranosti na kupca spolja i iznutra. Inteligentno dizajnirana unutrašnjost donosi više prostora za putnike i prtljag i u limuzini i u kupeu, iako je dužina automobila smanjena. To doprinosi izraženijem sportskom karakteru u vožnji i lakšem parkiranju, napominju u Hondi. Visok nivo preglednosti i obilje prostora na zadnjim sedištima osiguravaju maksimalnu udobnost za vozača i putnike.

12honda_accord2.jpg
12honda_accord3.jpg
 

Aerodinamični oblik karoserije, sa niskim koeficijentom otpora spoljnih površina, uključujuči vetrobran i brisače, u kombinaciji sa tehničkim rešenjima ispod karoserije, garantuju veću ekonomičnost. Detalji iz premijum segmenta, poput LED svetala u prednjoj i zadnoj svetlosnoj grupi nagoveštavaju sofisticiranu tehnologiju i luksuz u unutrašnjosti, naglašava Honda.

Više informacija o Accordu za 2013. goidnu biće objavljeno na jesen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here