2022 Kia Soul

0
34
NAS SPONZOR

Kia je prikazala restilizovani Soul za američko tržište, što je uvod u prezentaciju evropske specifikacje kasnije ove godine. Soul se u Sjedinjenim Američkim Državama prodaje isključivo sa benzinskim motorom, a za Evropu je najavljena potpuno elektirčna varijanta.

Automobil je dobio reviziju prednje maske, sa novim Kia logom između svetlosnih grupa, koje su takođe preoblikovane. Tu su i novi hromirani detalji, a maglenke su znatno manje i spuštene su niže.

Bokovi su uglavnom neizmenjeni, osim jednostavnog trima u donjem segmentu i novog dizajna aluminijumskih felni. Zadnjim krajem dominira centralno pozicionirana izduvna cev, a svetlosni deflektori isu postavljeni vertikalno, umesto horizontalno kao do sada. Zadnje svetlosne grupe su dobile tamniju završnu obradu.

Kabina izgleda potpuno isto kao do sada, uz minimalne izmene na ventilacionim otvorima i trimu na panelima vrata. Zadržan je isti ekran za multimediju dijagonale 10,25 inča.

Električni Soul će, prema najavama, koristiti pogon poznat iz modela Niro EV, sa baterijom od 64,8kWh, 203KS i 255Nm. Očekuje se nešto veća autonomija od 450km.

Prethodni tekstF1: Leklerk na pol poziciji u Španiji
Sledeći tekstFerrarijev veteran na čelu Aston Martina

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here