Lexus unapredio šasiju LC kupea i kabrioleta

0
12
NAS SPONZOR

Lexus je izvršio suptilno osvežavanje modela LS u kupe i kabriolet varijanti manjim izmenama na šasiji i režimima za vožnju. Izmene obuhvataju V8 i hibridnu verziju.

Podešavanje šasije aktuelnih modela nakon sakupljanja povratnih informacija od mušterja nije novost za Lexus. LC je dobio blago izmenjenu geometriju prednjeg i zadnjeg ogibljenja da bi automobil bio još stabilniji na putu.

Konfigurcija sa dvostrukom viljuškom nije menjana, ali je izvrešena rekalibracija adaptivnih amortizera, pa se sada razlike između različitih režima vožnje više osećaju. Naoričito je smanjen hod amortizera pri snažnom ubrzavanju i kočenju u Sport+ režimu.

Izmene su se odrazile na upravljanje, za koje Lexus navodi da je sada preciznije i linearnije. Izmene su usklađene sa radom sistema upravljanja zadnjim točkovima.

Cene osnovnih modela nisu menjane, a nova Black Inspiration verzija, koja je izvedena iz Sport+ varijante, u Britaniji košta 99.500 funti. Ovaj model ima dodatne elemente od ugljeničnih vlakana i unikatne kovane felne od 21 inča.

Prethodni tekst2022 Dodge Challenger
Sledeći tekstNissanovi koncepti najavljuju električnu budućnost

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here