Hyndai i7 – dizajnerski otklon od tradicije

0
83
NAS SPONZOR

Hyundai će uskoro na Sajmu automobila prikazati koncept koji najavljuje električni SUV Ioniq 7, a kompanija je sada objavila nekoliko slika i saopštila da dizajn ovog vozila predstavlja hrabri otklon od industrijskih tradicija.

Ioniq 7 stiže na tržište sledeće godine i biće pravljen na naprednoj platformi e-GMP, koja je dizajnirana da bude veoma fleksibilna i da prihvata baterije raznih veličina i različite pogonske sklopove. Ova platfroma koristiće tehnologiju punjenja na 800V i upotrebljavaće je modeli marki Hyundai, Kia i Genesis.

Hyundai je najavio da će svaki model iz električne porodice Ioniq imati specifičan dizajn, a sada su nam pokazane slike nekih detalja buduće „sedmice“. Vozilo će imati pikselizovana LED prednja svetla i veliki branik sa LED lampama.

Prikazane su i slike enterijera koje otkrivaju veliko i udobno sedište u prednjem delu i zadnju klupu u stilu sofe sa završnom obradom od naizgled mekanih materijala.

Kompanija je saopštila da će koncept Seven „pratiti dizajn forme iznad funkcije“ i da će nuditi „premijum i personalizovani ambijent“ koji će biti nadogradnja onoga što je urađeno u Ioniqu 5. Napomenuto je da će u kabini biti korišteni održivi materijali

Prethodni tekstVolkswagen predstavio ID.5
Sledeći tekstSEMA: Mopar Dodge Challenger Holy Guackamole koncept

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here