AC Schnitzer poboljšanja za BMW M4

0
6
NAS SPONZOR

BMW M4 je imao premijeru relativno skoro, ali se tjunerska kuća AC Schnitzer već pobrinula da i ovaj model dobije određena unapređenja u segmentima estetike i performansi. U najavi su i još veći paketi.

Konačni detalji prve faze poboljšanja još nisu otkriveni, ali se za sada zna da je snaga motora iz regularnog M4 povećana na 510KS i 650Nm. Fabrički M4 Competition ubrzava od 0-100km/h za 3,9 sekundi i dostiže preko 290km/h sa M Pro paketom.

AZ Schnitzer je ugradio komplet opruga koje spuštaju vozilo za 25mm napred i 20mm nazad. U pripremi je i potpuno podesivi RS paket ogibljenja, koji će omogućiti vozačima da dodatno prilagođavaju tvrdoću i visinu automobila.

Tjunirani M4 dobio je kompletan aerodinamički paket koji pored stilske funkcije ima i praktičnu ulogu pošto povećava vertikalnu potisnu silu pri višim brzinama. Automobil je dobio novi prednji spliter, pragove, krovni i zadnji spojler, koji sam donosi dodatnih 13kg pritiska pri brzini od 200km/h.

Na listi opcija su i nove kovane felne od 20 inča sa srerbrnom ili crnom završnom obradom. Na njih su postavleni pneumatici dimenzija 285 napred i 295 nazad. Kupci mogu da odaberu i izduvni sistem od nerđajućeg čelika, veće karbonsko zadnje krilo, novi difuzor i još mnogo toga.

Prethodni tekstPremijera novog BMW i4
Sledeći tekstDobra prodaja hibrida i električnih modela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here