Šangaj: Honda SUV E:Prototype

0
170
NAS SPONZOR

Još jedan električni krosover koji je prikazan na Sajmu automobila u Šangaju je Hondin E:Prototype. Serijska verzija stiže u prodaju na kineskom tržištu u proleće 2022. godine.

Opšte karakteristike dizajna ukazuju na sledeću generaciju modelq HR-V, ali je dodato mnogo svetla, poput malih lampi u uglovima, LED traka duž ivice prednjeg karoserijskog poklopca, osvetljenog H amblema i dodatnih LED lampi u donjem delu prednje maske, na usisnicima. Bokovi su čisti, sa izuzetkom linije koja je povučena u gornjem delu vrata, a na donjem delu ponovo imamo LED trake.

Honda nije objavila slike iz kabine, ali je saopštila da je ugrađena treća generacija softvera Honda Connect, koji podržava unapređenja preko interneta.

Nisu objavljeni ni detalji o pogonu, osim što je rečeno da on pruža “obilan osećaj uživanja u vožnji”.

Serijska verzija E:Prototypa biće jedna od 10 Hondinih električnih vozila u Kini u narednih pet godina. Za sada nije poznato da li će se ovaj model prodavati i na nekim drugim tržištima.

Drugi Hondin novitet u Šangaju je plag-in verzija krosovera Breeze. Model ima dva električna agregata, a prodaja u Kini počinje u drugoj polovini ove godine.

Prethodni tekstŠangaj: Ford predstavio novi krosover Evos
Sledeći tekstŠangaj: Audi A6 e-tron koncept

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here