2021 Hyundai i20 N-Line

0
28

Hyundai je proširio ponudu novog superminija i20 modelom sa oznakom N-Line, koji će biti konkurencija Ford Fiesti ST-Line i Peugeotu 208 GT. Automobil je dobio seriju dodataka inspirisanih visokim performansama, a prodaja kreće početkom sledeće godine.

N-Line modeli spolja dobijaju agresivnije sitlizovani prednji branik sa sivim detaljima i crnom maskom koja izgleda poput trkačke zastave. I zadnji branik je urađen u sportskom stilu i sadrži trouglasto svetlo za maglu, a dvostruke cevi izduvnog sistema izdvajaju ovaj i20 od regularnih varijanti.

Kabina je dobila N-Line sportska sedišta i crvene šavove na upravljaču i sedištima. Tu su i papučice sa metalnim trimom, kao i koža na ručici menjača.

Kupci i20 N-Line mogu da biraju između dva motora. Prvi je 1,2 litarski benzinski MPI sa četiri cilindra od 85KS, a drugi je novi turbo trocilindrični jednolitarski t-GDI od 100KS ili 120KS. Oba agregata se kombinuju sa blagom hibridnom tehnologijom koja radi na 48V i opcionom novom manuelnom transmisijom sa električnom sponom.

U standardnom paketu N-Line modeli imaju felne od 17 inča, digitalnu instrument tablu i serju SmartSense sistema koji pomažu vozaču.

U najavi za 2021. godinu je i čistokrva verzija i20 N, čiji razvoj je u toku. Očekuje se da će taj model imati oko 200KS i da će doživeti značajne izmene šasije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here