Toyota RAV4 Black Edition

0
115

Toyota je predstavila RAV4 Black Edition. Reč je o specijalnoj seriji standardnog SUV modela koja je opremljena serijom kozmetičkih elemenata crne boje. Nova varijanta stiže u prodaju u oktobru, a cene još nisu poznate.

Unapređenja u odnosu na standardni RAV4 obuhvataju nove felne od 19 inča, inteligentne parking senzore i završnu obradu nazvanu galaksi crna. Prednja maska, retrovizori, zaštitini paneli sa donje strane, branici i zadnji spojler takođe su dobili zamene crnog sjaja.

U kabini, kupci dobijaju tapacirung od crne veštačke kože sa kontrastnim sivim šavovima i novim crnim nebom, kao i bogatu dodatnu opremu. Pored standardnog osmoinčnog ekrana za multimediju, tu su i digitalni unutrašnji retrovizor, JBL audio sistem sa devet zvučnika i parking kamera za pogled u punom krugu oko vozila.

Kao i ostale varijante RAV4, Black Edition koristi 2,5 litarski benzinski motor sa četiri cilindra u kombinaciji sa električnim agregatom. Ukupna snaga hibridnog sklopa je 220KS i 221Nm maksimalnog obrtnog momenta. Performanse još nisu zvanično objavljene, ali je poznato da standardna varijanta ubrzava od 0-100km/h za oko 8 sekundi, dok je maksimalna brzina 178km/h.

Deklarisana potrošnja standarndog modela je od 5,7 do 5,9l/100km, a emisija CO2 je od 129 do 133g/km, u zavisnosti od toga da li se odabere pogona na prednjim ili svim točkovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here