Volkswagen T-Roc Black Edition

0
38

Volkswagen je predstavio specijalnu seriju krosovera T-Roc pod imenom Black Edition, koja donosi mnogo dodatne opreme popularnoj SE verziji ovog modela i stilske detalje crne boje eksterija i u kabini.

Kozmetičke izmene obuhvataju nove crne felne od 18 inča, LED prednja svetla, tamne zadnje prozore, unikatnu grafiku na C stubu i zatamnjenu zamenu za standardnu masku hladnjaka, kućišta retrovizora, krovne nosače i izduvne cevi.

Poput T-Roca SE, kupci dobijaju prednje i zadnje parking senzore, adaptivni tempomat i par elektrifikovanih i grejanih retrovizora sa integrisanim indikatorima. Uprkos imenu, Black Edition paket može da se dobije sa bilo kojom iz standardne palete boja – narandžastom, žutom, plavom ili crvenom.

U kabini se dobija trim sa crnom završnomn obradom visokog sjaja, crno nebo, belo ambijentalno svetlo, kožom presvučena ručica menjača i novi multifunkcionalni sportski upravljač sa kontrastnim sivim šavovima. Tu je i osmončni ekran za multimediju sa podrškom za Apple CarPlay i Android Auto.

Kupci mogu da biraju između četiri turbo motora, a u svim verzijama pogon je na prednjim točkovima. U ponudi su jednolitarski benzinac od 115KS i 1,5 litarski agregat od 150KS, kako i 1,6 litarski i dvolitarski dizelski motori koji proizvode 115KS i 150KS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here