Članci

Tigar: Novi servisno prodajni centar u Novom Sadu


Image 

Početkom aprila u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana broj 42, otvoren je još jedan servisno-prodajni centar Tigar Trade.

 

U okviru ovog centra, na moderno opremljenom prostoru ukupne površine 250 m2, kupcima su na jednom mestu ponuđeni pneumatici najpoznatijih svetskih proizvođača, kompletni dopunski asortiman za automobile, kao i usluga najvišeg kvaliteta.

Otvaranje servisa u Novom Sadu deo je projekta širenja i modernizacije servisne mreže Tigar Trade i ima za cilj da u uslovima kada su zahtevi potrošača sve veći, ponudi proizvod i prateće usluge vrhunskog kvaliteta, na jednom mestu i za optimalno vreme. Pored svih vrsta i brendova pneumatika, ulja, akumulatora, auto-kozmetike kupci u ovom centru mogu koristiti raznovrsne usluge, od vulkanizerskih, preko usluga lakog servisa i reglaža do usluga pranja vozila.

Image

Tigrova prodajno-servisna mreža u ovom trenutku obuhvata dvadeset moderno opremljenih servisa, od čega su sedamnaest za putnički i poluteretni, a tri za teretni program. Pokrenuta su i četiri mobilna servisa, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, koja na licu mesta, pružaju jedinstven servis putničkih, poluteretnih i teretnih vozila, zbog čega su nezaobilazan partner korisnika sa značajnijim brojem automobila i kamiona.

Paralelno sa širenjem servisne mreže Tigar Trade pokreće otvaranje specijalizovanih prodavnica Bottega, u kojima će osim Tigrovog programa modne gumene obuće kupcima nuditi i renomirane brendove italijanske muške, ženske i dečije obuće. Otvaranje prvih Botegga prodavnica planirano je za drugu polovinu maja i to najpre u Beogradu, Novom Sadu, Pirotu i Nišu.

Izvor: Tigar PR

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN