![]() |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
http://www.blic.co.yu/blic/danas/bro...ne/hronika.htm
Opasno čupam iz konteksta, ali u Blicu za 04.09.2006. piše sledeće: General Stojadin Jovanović, načelnik Saobraćajne policije MUP-a : nije zabranjeno ni voziti automobile sa zatamnjenim staklima. Uslov je da prednja stakla budu zatamnjena do 20, a ostala do 25 odsto, i to mora biti napisano ili na staklima, ali i u saobraćajnoj dozvoli.
|
|
|
#13 |
|
Member
|
Ispolirao bi auto, sa polir pastom, ali sam cuo da cu tako skinuti lak, koji je u dobrom stanju, pa sam mislio sa voskom, ali ne znam da li bi sa njim mogao da skinem neke sitne ogrebotine, ili bar da ih umanjim, ako neko zna neki dobar projzvod, ali da se stvarno vidi razlika, a da ne ostetim lak, i de se moze nabaviti.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Mlađi referent
|
Ovo sam davno skinuo sa www.cannonballforums.se, pa ne mi se ne trazi ponovo:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Mlađi referent
|
Ja sam koristio color back ljetos i bio sam prezadovoljan. Jeste da sam 10 litara znoja izbacio i dobio upale misica, jer nisam imao adekvatan alat sem ruku
Povrsina haube je bila poprilicno oksidirala, a nakon sat i po poliranja samo haube totalno druga prica.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
Ne postoji nijedan clan Zakona o bezbednosti saobracaja koji sprecava da se stave folije. Imam ga kuci, a i nacelnik saobracajne policije mi je to rekao. postoji u Bulevaru AVNOJ-a Black glass i oni su meni uradili stakla sa 100% zatamnjenjem i dali su mi atest i garanciju na 5 godina. Ekstra to rade. Rade sa Llumar folijama, a one su najkvalitetnije. Ko je zainteresovan evo mu broj, pa da ne nagadjaju ljudi da li je dozvoljeno ili nije i jos sto stvari. Broj je 063-822-90-96 i 063-80-81-005. Pogledajte i na sajtu www.tamnastakla.com. Posebno je dobro to postaviti pred leto, zbog vrucine.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
E, jel znate nesto o sprejevima za farbanje stakala nesto na foru zatamljivanja samo sto je sprej? Ne znam mnogo pa reko ako vi znate informisite.
|
|
|
#18 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
|
jos 87 sam kupio sprej za toniranje ali nije postojan i skida se mehanickim delovanjem na staklenu povrsinu na koju je nanet. Motip ima razne vrhunske sprejeve za toniranje veoma kvalitetne i postojane ali ipak mislim da je folija zakon.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
|
I meni su radili ti iz BlackGlass-a. Opasni su. Uradili su mi Mercedes E klasu bez ijedne greske. Nijedan baloncic niti bilo sta se nije pojavilo. Ekstra rade i mnogo su povoljni a rade sa Lumarom. Uvoze ih iz Amerike. Nema sanse da se oseca sunce po rukama leti i koliko su mi rekli folije sprecavaju uv zracenja. Daju 5 godina garanciju. Momci su ekstra. Mozete ih nazvati na 0638229096 a imaju i sajt www.tamnastakla.com
Last edited by sealseal; 20th April 2007 at 14:13. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|