Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sajamski reli - 16.3.2008.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sajamski reli - 16.3.2008.

Samo ukratko, posto nisam bio na reliju. Sinoc sam sreo NN!-a pa mi rece da ima novih masina na reliju, a mi smo juce u prolasku videli neke od njih.

1. Vladan Petrović
    2. Boris Đorđević
    3. Srđan Petrović - EVO 8!!
    4. Srđan Višnjić

Generalno gledano, "Sajamski" reli je reli na kome se pokazuje ko je šta uspeo da sklopi od taljiga preko zime. Ove godine ima nekoliko novih EVO mašina. Prosto neverovatno. Srdjan Petrovic se pojavio u Evoluciji. Iskreno receno, covek je sa novim automobilom u realnoj zivotnoj opasnosti, bas kao i nesrecni suvozac.

Naravno, Tosa je bio prisutan i uradio je ono sto najvise voli da radi. Potrosio je menjac - ovog puta na Kliu.
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Originally posted by zmaj View Post
    ....Prosto neverovatno. Srdjan Petrovic se pojavio u Evoluciji. Iskreno receno, covek je sa novim automobilom u realnoj zivotnoj opasnosti, bas kao i nesrecni suvozac....
    NIsam bash u toku, ali shta nije u redu sa vozachem ili kolima kada su u opasnosti?
    nk.simRacing - virtuelni trkački Bilten

Performanse? Nema ih. by Zmaj

Comment

Covek ima tendenciju da "ubija" jedan klio sport po sezoni, iskljucivo lansiranjem na krov. Ono sto je lose, sto mi tokom proteklih par godina nikako da navatamo sablon gde lomi ta kola, tako da nikad nismo prisustvovali uzivo izvodjenju salto-zamalo-mortalea.

Ono sto smo ustanovili je da se prevrce kada mu Buda Visnjic pruzi priliku da bude vodeci u klasi. Kriticno ce da bude skoro sigurno na YU reliju, gde ima dosta slicnih masina, a do tada ce vec da se uvoza...

Nadam se da ce da nas demantuje i da ce da vozi ta (dosta skuplja) kola onako kako zasluzuju - sa respektom, do kraja sezone.
      - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Working...
      X