Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miseluk u poslednjih nekoliko meseci
Collapse
X
-
Pa sta rade ovi, jbt? Ne mogu da verujem.
Ajd lepo ti posalji ovaj snimak policiji. Mozda ce shvatiti da ce tamo neko poginuti pa ce ostaviti liste iz kladionica i obici malo ovu raskrsnicu.
Hvala na upozorenju. Samo mi reci jeli ovo smer ka NS ili od NS-a?Krivi smo mi koji smo ćutali....
-
Ovo nisam nikad video !!!!!
Ovo su idioti, bre...
Tako neko moze lepo da se zalepi ....
Sokole ova kamera stoji na tunelu, znaci ledjima je okrenuta NS-u !
Comment
-
Ma ne kamioni! Zar niko nije video tipa u 1:25 kako u desnoj traci staje da baci nesto!
Stvar je u tome sto je preko drumsko-zeleznickog mosta od pre jedno 3-4 meseca zabranjen saobracaj kamionima koji imaju osovinsko opterecenje od preko tri tone. Zbog toga bi sleperi trebalo ko svet da idu na Besku i odatle autoputem ali posto su navikli da prelaskom preko Venca a onda preko, nekad Zezeljevog sada ovog novog, mosta izbegavaju putarinu kamiondzije i dalje na sve moguce nacine ne zele da je plate.
S toga sto dosta Bugara, Rumuna, Turaka i ostalih... ne zna da ne moze preko tog mosta kuda su pre prelazili, pokusavaju da predju preko mosta slobode pa da se onda nekako provuku kroz grad ali posto na silasku u grad cesto stoje panduri sa radarom, koji tu kontrolisu brzinu na mostu, kad vide tako neki sleper onda se zivo pomame i sa razlogom odrape kaznu kamiondziji. E ovi su nasli taktiku da nekad kod tog silaska sa Trandzamenta stanu, odsetaju preko mosta i da vide jesu drotovi dole pa ako nisu zalete se ko mutavi a ako su drotovi tu onda izvode ovakve akrobacije! E sad, neki izpostuju zakon pa kad vide znak zabranjenog saobracaja kamionima odma ovako okrenu da se vrate. a ima i kretena ko prva dvojica koji idu tako skroz do kraja onog pravca!
Nemate pojma kako sam se tako ukenjao od straha kad sam pre jedno mesec dana uzeo da probam Fazer-a pa mi je pri 80 (mada tuklo je sunce u tablu pa ne znam mozda je stajao jos neki broj ispred 80 mozda 1
) neki moron tako krenuo da se okrece sva sreca pa sam isao levom trakom jer da sam bio u srednjoj ostali bi samo dugmici! Morao sam da stanem na mostu nakon tunela cisto da se smirim i dodjem sebi!
He who loses control, loses.
Comment

Comment