Announcement

Collapse
No announcement yet.

Strava i uzas: Tunel Lednik u Hrvatskoj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Strava i uzas: Tunel Lednik u Hrvatskoj

Ovaj link sam nasao u Blicu, a na ulazu na sajt se nalazi zahtjev za vasom saglasnocu da ste stariji od 18 godina. Mozda nije bas najpametnije da stavljam ovaj video, jer su 4 osobe poginule stravicnom smrcu, ali nekako mislim da je snimak sigurnosne kamere iz tunela izuzetno poucan. Pogledajte sta moze da ocekuje onoga ko stoji u koloni poslednji u tunelu.

Na osnovu snimka cini mi se da su dva vozila koja su naglo presla u sledecu traku sakrivala pogled vozacku kamiona koji je naisao ogromnom brzinom. Po njegovim rjecima nakon udesa on uopste nije kocio sto se na snimku i vidi.

http://www.ogrish.com/archives/2006/...enikcrash2.wmv (oko 800 kb)
    sigpic

Nesto nece da mi ga skine celog samo prve 4 sec, ali znam nastavak, bilo je o tome price po njihovim vestima. ccc kako ih je pomeo, secam se da je prvo neki auto udario, a onda jos neke kamione i autobus... i to prazan sleper. Sunce mu zarko kojom je taj brzinom isao...

He who loses control, loses.

Comment

Originally posted by VIP
      Na osnovu snimka cini mi se da su dva vozila koja su naglo presla u sledecu traku sakrivala pogled vozacku kamiona koji je naisao ogromnom brzinom. Po njegovim rjecima nakon udesa on uopste nije kocio sto se na snimku i vidi.
      Kakav,brate,pogled,jbt..I ako je video da se oni pomeraju,opet je imao prilike da ukochi..OK,ne potpuno,ali se vidi da nije ni dotakao kochnice..
      Nije ovde zdrav razum..
      VIP: Ja sam danas bio na promociji novog VW Pola i moram da kazem da je Clio stvarno dobar automobil

Comment

Originally posted by VIP
        Vozač kamiona ima nivo pogleda jedno 2m iznad tih automobila. Video bi da je gledao.
        - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
        - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

Stravicno, najezio sam se.. verovatno je zaspao kamiondzija..

Comment

Video sam to na vestima!
            Onaj sleper je isao sigurno preko 80 km/h ali ih je pokupio samo tako!
            Zbriso ih bez sale!
            Po meni naj tragicnija saobracajna nezgoda u poslednjih puuunoo vremena!
            Bas je brutalno!
            no comment!
            "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

auuuu...horor!!!

Go Hard, or Go Home!

Comment

Covece sta je ovo ???

STRASNO...
                Ne kontam zasto vozac kamiona nije ni pipnuo kocnicu

Comment

Originally posted by zmaj
                  Vozač kamiona ima nivo pogleda jedno 2m iznad tih automobila. Video bi da je gledao.
                  Ne,ne,ishao je kamion ispred njega,nije mogao da ima bash dobru preglednost,ali opet,to ne opravdava da ne pokusha da ukochi,ili,pak da ide kamionom tom brzinom,i josh u tunelu..

Originally posted by Barbara
                  Ne kontam zasto vozac kamiona nije ni pipnuo kocnicu
                  Ponavljam:
                  Originally posted by Avijon
                  Nije ovde zdrav razum.
                  VIP: Ja sam danas bio na promociji novog VW Pola i moram da kazem da je Clio stvarno dobar automobil

Comment

Аути који су пред саму несрећу обишли заустављена возила левом траком су се кретала 2 пута спорије него камион који је изазвао несрећу па замислите само која је то силина удара била.
                    Чини се да је возач имао умањену способност реаговања из неког разлога (сан, умор, алкохол...). Страшно....
                    http://pravopis.tripod.com

Comment

Marecare upravu si (сан, умор, алкохол...).
                      NKWTCC 2008 Super Production champion

Comment

Znam da je grozno stavljati ovakve stvari, ali bolje je uciti na tudjim greskama. U ovom slucaju tesko je mogao biti gori scenario, roditelji su ostali bez dece.

Najnovije i provjerene informacije pratite na portalu hrt.hr - vijesti, politika, sport, kultura, zabava, vrijeme, TV raspored, radio, teletekst
                        sigpic

Comment

Strashno!

Na snimku mi deluje kao da je auto cheshao levim bokom zashtitnu ogradu, pre nego shto je onako flipnuo nadesno.

P.S. Nisam bash sa geografijom, ali kakve ovo ima veze sa tunelom Lednik?
                          nk.simRacing - virtuelni trkački Bilten

Performanse? Nema ih. by Zmaj

Comment

Nema, ali bilo je u Hrvatskoj i ne zelim da sejem ovakve teme po forumu. Dovoljna je jedna.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X