Announcement

Collapse
No announcement yet.

golf V board computer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• golf V board computer

NE znam jesam li toliko glup, ali imam od skora Golfa V 1.9 TDI 2004...koliko mi se cini i kada sam ga kupio imao sam informaciju da ima putni racunar, a i gledajuci sada oglase svuda pise da ih imaju...e sad.. JA GA BOGA MI NE VIDIM DA IMA NITI KOJE BIH DUGME PRITISNUO DA BI SE NA DISPEJU POJAVILO , NISTA MI NIJE JASNO IMA LI ILI NEMA????
    HVAAAAAAAAALAAAAAAAA

Mislim da kod njega ako imas board computer trebalo bi da imas na onoj rucki desno gde upravljas brisacima dva dugmeta sa strelacima gore i dole.Oni se nalaze na bocno strani rucke.Takodje na donjoj strani rucke bi trebalo da imas dugme na kome pise reset.Al imas izmedju obrtomera i brzinomera ekran?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Comment

Ili sa leve nisam siguran kako je kod golfa.

Comment

imam displej izmedju obrtomera i brzinomera,a sa leve strane na rucki za migavac imam plus i minus, ali sam skapirao da mi je to za tempomat nisam primetio da se nesto desava kad ovako pritisnem,ili nisam zapazio.....

Comment

Pretpostavljam da je to na levoj strani za tempomat.Nemoj da uzimas za sigurno posto ja imam audi a imao sam i skodu i board comp komande su uvek bile na desnoj strani,pa sam pretpostavio da je i na golfu isto posto je to jedna grupacija vozila.

Comment

A i nemaju sve petice board comp, to zavisi od modela i opreme. Inace je na desnoj rucici, dva dugmeta kao klackalica gore-dole!
            "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

Working...
            X