Originally posted by zmaj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NK TEST: Dacia Duster 1,6 16V
Collapse
X
-
Ne znam chemu ovaj komentar?Originally posted by Heinz View PostMožda premija za one koji mogu da svare enterijer.
Lepo rechenoOriginally posted by zmaj...
Šalu na stranu, sviđa mi se Dacia sistem razmišljanja. Prave automobile koji su namenski i ne stavljaju ništa što bi povisilo cenu, a ne bi značajno poboljšalo proizvod. Drugim rečima kupci Dustera i ne očekuju premijum enterijer, tj. vrlo verovatno je upravo taj enterijer za njih čista premija s obzirom da su verovatno do malo pre vozili Nivu ili nešto što ima datum proizvodnje pre 20 godina.
Comment
-
Ukusi su različiti. Automobil nije enerijer. Ima tu i još po nešto. Ja sam prvi put seo u Sandero i posle pola sata više nisam ni video plastiku, ovo ili ono. Primetiš da je auto jeftin po tome što su prekudači loše/nelogično pozicionirani, nemaju odgovarajući osećaj (ne znaš jel si pritisnuo ili ne), ručice su kratke i krhke i slično. Isto je bilo i sa Dusterom.
Iskreno, nisam mogao da pronađem neku žestoku manu na Dusteru. Da, troši. Trošio je i Fluence (koji je na testu bio sa istim motorom). Izloacija zvuka je na minimalnom nivou što je i za očekivati od jeftinog Renoa.
Kod mene je Duster ostavio utisak da kad bih dao 11-12 soma za njega, ne bih se osećao prevaren. To je moj zaključak, recimo.Last edited by zmaj; 6 November 2010, 00:27.- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
- Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!
Comment
-
-
Ja gledam iz svoje perspektive, dakle ne bih prešao iz nečeg dobrog u nešto lošije, samo to. Jedino što je gore od ovoga je Niva. OK, ko se odluči za prvi i nov auto pa kupi Sandero, mogu da razumem, ali za kvazi džip baš i ne. Što naravno ne znači da sam u pravu, videćemo kako ide prodaja ovog Dustera i kome uopšte treba takvo vozilo.Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH
Comment
-
jeste stara tema, ali samo da dam svoj stav povodom ovoga :
kao neko kome se sviđa povišen položaj sedenja i pošto više volim da se "popnem" u vozilo nego da se lomim - saginjem prilikom ulaženja -izlaženja & da nemislim rupa ova - ona, trotoar, šaht, makadam do vikendice , dublji sneg na prilasku ski centru itd ...
Ako ikad budem mogao da si priuštim NOV auto: onda će to sigurno biti DUSTER !!!
do tada ću verovatno ganjati polovnu & 11 god staru Hondu HRV ...Still Watching You
Comment

Comment