Preuzeta još jedna mašina. Vrhunski primer kako Honda uspešno koristi odlični V4 agregat unaređivan u poslednjih 20 godina. Dosta mehanike je preuzeto iz poznatog VFR-a, štapovi, zadnja vila, agregat, kočnice (ima C-ABS s tim da je malo uprošćen pa tako kad se koči zadnjom koči i po jedan klip napred dok kad se koči prednjom, koči samo prednji kraj znači nema povratnog voda za zadnju čeljust. Mašina je za razliku od automobila koji dolaze na test, i koji ne pamtim da su skoro došli u osnovnom paketu opreme, došla u totalno klot stanju pa je tako od opreme došao minimum minimuma. Mali vizir koji ne daje dovoljno zaštite od vetra na autoputu pa sam bivao prinuđen da zaležem na rezrvoar, prtljažni prostor je nepostojeći, u njega staju samo saobraćajna i alat za štelovanje zadnjeg amortizera (prednji nema podešavanja), mašina nema čak ni upaljač šteker iz koga bi mogli izvući 12v za recimo navigaciju.
Odrađeno danas oko 250 km sa njom moglo je i više da sam manje pričao a više vozio i da oblaci nisu uvek nekako remetili koncepciju. Mašina sa neke tehničke strane nema previše nedostataka jedino da je možda izvučeno nešto više konja iz agregata ali mislim da bi tada bila poremećena odlična isporuka obrtnog momenta. Kako radejet kaže, a on ima VFR-a, mašina je osetno ispeglanija dok je menjač mekši, niže se sedi i položaj za kormanom je uspravljeniji.
Honda ovu mašinu trpa u Adventure kategoriju (tu su još Transalp, Varadero, Crossturer i NC700), izgleda iz samo nekog njima znanog razloga jer je mašina komplet orijentisana za asfalt uz veoma malu praktičnost jer u klot izdanju nema ama nikakav tovarni prostor kao ni neku ozbiljniju zaštiu od vetra.
Fotki nažalost nema ali će ih biti sutra.
Odrađeno danas oko 250 km sa njom moglo je i više da sam manje pričao a više vozio i da oblaci nisu uvek nekako remetili koncepciju. Mašina sa neke tehničke strane nema previše nedostataka jedino da je možda izvučeno nešto više konja iz agregata ali mislim da bi tada bila poremećena odlična isporuka obrtnog momenta. Kako radejet kaže, a on ima VFR-a, mašina je osetno ispeglanija dok je menjač mekši, niže se sedi i položaj za kormanom je uspravljeniji.
Honda ovu mašinu trpa u Adventure kategoriju (tu su još Transalp, Varadero, Crossturer i NC700), izgleda iz samo nekog njima znanog razloga jer je mašina komplet orijentisana za asfalt uz veoma malu praktičnost jer u klot izdanju nema ama nikakav tovarni prostor kao ni neku ozbiljniju zaštiu od vetra.
Fotki nažalost nema ali će ih biti sutra.

i zna leti po gradu da bude poprilicno veselo izmedju nogu
Comment