Announcement

Collapse
No announcement yet.

Novo poskupljenje goriva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by VIP View Post
    Pre nego se zaletite opet evo ponovo stavljam link ka slovenackom AMS http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=18&razvrsti=1

Jeste, boli, skupo je, ali i dalje guzvanje po ulicama sto nesto govori zar ne?
    Mogu ti reci, da sam danas od posla do kuce stigao za ekspresnih 15 minuta. Samo par automobila na semaforu kod CK, malko zutom dok pored Usca i onda na Brankovom malo cekanja tek pred Pop Lukinu. Ne znam da li je minus, da li je sneg, da li je skupa corba - tek danas guzva jok.

Ajd da vidimo kako ide dalje posao sa guzvom. Sto se corbe tice, evo odma da kazem da cemo da uvrstimo novi itinerer za test automobile - do Bjeljine i nazad. Lepo napunimo po dva kanistera o trosku test voznje i banja.
    - Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
    - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Imaju svi pravo da budu ogorcheni, ali bilo bi lepo da ovde ne sipamo zuch ili da diskusiju odrzimo na nivou. O vredjanju tudjeg misljenja ili prava na bilo kakvo misljenje nema potrebe da se diskutuje, bice obrisano svako vredjanje dok mi to dozvoljava administrator.

U Rep. Srpskoj se svercuju naftni derivati i to je razlog sto je bitno jeftinije nego u "Federaciji" ili ti ostatku BiH. Taj novac ide direktno u dzepove carinika i nadredjenih, i naravno uvoznika.

Nisam ni ja zadovoljan sa mnogo cim, ali o tome cemo da kazemo svoje misljenje na izborima, samo se plasim da Murta nece biti nista bolji, naprotiv...
      sigpic

Comment

• ajd da probamo ovako ...

Originally posted by VIP View Post
        Jeste, boli, skupo je, ali i dalje guzvanje po ulicama sto nesto govori zar ne?
        ja se gospodine mnogo izvinjvam, ali ne slazem se sa Vasim cenjenim misljenjem. ocete da kazete da cena treba da bude formirana tako da ne bude guzve? isto bi bilo da se kaze, eto hleb se jos uvek prodaje, znaci moze da bude i skuplji. takav nivo brige je izjavila vlada, tako da je odmah sve jasno. licno, voleo bih da vidim mesec dana u beogradu po tom modelu "benzin po ceni da ne bude guzva na ulicama", eto, moze da se isproba. nek mesec dana svako ostavi auto ispred kuce i tako na posao, da vidimo da li gradiski saobracaj to moze da izdrzi, da vidimo kada se proda mizerna koliicina benzina, kada nema kome da se pisu glupe kazne itd, ja bi bas voleo da vidim to. i za ostale stvari moze, eto nek struja poskupi bar jedno 1000%, jer "narod stoka ima para, gledaj kako trose", nek hleb poskupi toliko da nema nikog u radnjama i da stoji na rafovima i sve ostale stvari..
        For me is first place or nothing. Ayrton Senna forever!

Comment

• Nisam bas u toj meri sujetan, ali dosta je bolje. Vise sam izbrisao tvoj post zbog pominjanja imena ruskog izumitelja i revolucije.

Slazem se sa tobom, ni meni se ne svidja takva parazitska politika utvrdjivanja cene. Eto, vidis da slicno razmisljamo, samo pokusavam da kanalisem tvoje emocije.

Vezano za moj gore link i pominjanje guzvi na ulicama skrecem paznju da u ovom gradu ima dosta ljudi koji mogu to sebi da priuste. Rekao bih da veliki deo kolaca od akciza ide bas njima, ali to je vec moja insinuacija i ne zelim da vredjam ljude koji rade u na taj nacin finansiranim sluzbama.
          sigpic

Comment

• Originally posted by zmaj View Post
            Mogu ti reci, da sam danas od posla do kuce stigao za ekspresnih 15 minuta. Samo par automobila na semaforu kod CK, malko zutom dok pored Usca i onda na Brankovom malo cekanja tek pred Pop Lukinu. Ne znam da li je minus, da li je sneg, da li je skupa corba - tek danas guzva jok.

Ajd da vidimo kako ide dalje posao sa guzvom. Sto se corbe tice, evo odma da kazem da cemo da uvrstimo novi itinerer za test automobile - do Bjeljine i nazad. Lepo napunimo po dva kanistera o trosku test voznje i banja.
            Bogme, i juce je bio minus, sneg, gorivo nije bilo drasticno jeftinije pa kad sam pogledao u petlju..... uh, bas sam se odvikao. Sreca, pa ima finih kafana i "sa one strane"

Sto se tice povezanosti cene goriva i guzvi mislim da je prag negde oko 1.5 eur. Do te cene su ljudi spremni da plate za luksuz. Naravno, dokle god su u okruzenju cene kakve su sada, to necemo doziveti. Kako god se nama cinilo, neko tamo dobro pazi da nam se ne isplati sverc. Do BN i nazad je 250km, uz laganu nogu na gasu to je nekih 15lit. tj. 15 EUR (+putarine i mostarina). Na 60 lit. usteda mi je jedva 20 EUR. Znaju oni sta rade.
            Krivi smo mi koji smo ćutali....

Comment

• Vidim ja da si se ti bavio preciznom racunicom Mostarinu ne placas ako ides preko race
              sigpic

Comment

• Ja nesto nisam video naslov u novinama, a ni cuo u nekim vestima pa ne znam da li je neka greska na sajtu NIS-a ili su stvarno spustili cene "pre roka" od 15 dana i evo novih cena koje vaze od juce (nedelja 07.02):

benzin jeftinii za dva dinara (sa 110.2 na 108.2)
                evro dizel jeftiniji za tri dinara (sa 108.9 na 105.9)

Sa sajta:

(pa standardno kliknete na prozivod koji vas interesuje)

Comment

• NIS je možda snizio, Lukoil nije, noćas sam sipao.
                  Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

• Stvarno spustili cene evo sad video na dejtonu. Cudi me da nisu objavili na sva zvona!
                    "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

• "Ladno, al standard"

- Šta je bilo? Jel ste mu zapisali broj?
                      - Ma kakav broj, kad sam izvuko živu glavu!

Comment

• Na NIS-ovim pumpama je cena jos uvek 108 i nesto dindzi, jel i oni idu odmah na 111 ili ce da nastave sa popustom?
                        "What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."

Sheriff Buford T. Justice

Comment

• Нафтна компанија „Лукоил-Беопетрол“ је од 26. фебруара снизила цене евродизела ЕВРО 5 стандарда (до 10 ппм садржаја сумпора) и дизела Д2 у износу од 3,00 динара по литру на свим бензинским станицама своје малопродајне мреже.

У складу с тим, од данас се на бензинским станицама „Лукоил-Беопетрола“ ова два нафтна деривата могу купити по цени од 105,90 динара за литар евродизела и 95,50 динара за литар дизела.

На овај корак компанија „Лукоил-Беопетрол“ се одлучила у циљу повећања промета на својим малопродајним објектима широм Србије.
                          Honda Jazz 1.4 i-VTEC ESH

Comment

• od ponoći nove cene, naravno skuplje

BMB 95 - 111.09 din
                            Evro dizel - 110.01 din
                            D2 - 99.45 din

Idemo u korak sa svetskim trendom rasta cene nafte na velik. Eh, da ovako revnosno prate i svetske trendove pojeftinjenja...

He who loses control, loses.

Comment

• Od subote obaramo rekorde!

BMB 95 - 114,5 din
                              Evro dizel - 103,4 din

cene su približne ali je gotovo sigurno da u subotu gorivo ide gore za 3-4 dinara.

He who loses control, loses.

Comment

• idemo! jos, jos, jos !
                                For me is first place or nothing. Ayrton Senna forever!

Comment

Working...
                                X