Announcement

Collapse
No announcement yet.

Staze u Srbiji i Crnoj Gori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ju mogu misliti kako je tek to bilo.... (Novisadschleife!) Mada mozda malo predugacko za ta kola koje se voze kod nas.
    Poruka 505 Odjavljujem se.
    До свиданя!

Comment

Ma duzina ko duzina nije problem za automobile. Ne znam koliki je tacan zbir km na kraju trke koji moraju biti odvozeni.Nekih 60-70. Znaci da li se vozi 12 ili 8 krugova svejedno im je isti su kilometri na kraju.
      Problem je u gledaocima. Malo automobila dugacka staza pa covek i zaboravi kad su prosli.
      A ta duza varijanta je bila brza..Na krivinu posle dolaznog pravca se dolazilo 10-15 km brze u jugu 1300 A..zamisli tek St koliko bi imao krajnju brzinu. 6 brzina je sad 250....
      http://www.nanotehnologije.rs

Comment

Vidim da ce ovdje imati dosta da se radi Raspala se jos jedna drzavica i sad treba mijenjati kompletno ime teme. Najbolje bi bilo preimenovati u staze na prostoru Balkana ili bivse Jugoslavije pa dodatno sibnuti "staze" u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji. A i to bi eventualno dodavali ako se vec jednom pocnu dogovarati i ljudi iza AMS bivsih jugoslovenskih republika, kao sto je za to bio pokusaj u kosarci.

Evo posto ce se u susjednoj drzavi voziti sledeca trka SCG sampionata da pustim sliku iz vazduha staze na aerodromu Zaluzani. Staza je dugacka 3,25 km, sto znaci nekih pola km vise nego Batajnica. Nalazi se tik kraj auto puta koji ulazi u Banja Luku, sto znaci da je mnogo pristupacniji nego Batajnica stanovnicima Bg.
        sigpic

Comment

Ove godine trke mozda i na Alvirovicevoj stazi Navak. Navodno finalna verzija staze bi trebala imati oko 3,5 km duzine.

Radovi na Uscu u martu, takodje navodno, a ja ostajem skeptik po tom pitanju. Nikako mi to ne ide u glavu.
          Last edited by VIP; 6 February 2010, 21:46.
          sigpic

Comment

oh taj Alvirovic je bas napredovao

Sipcanik..nekad bilo

Comment

Kakvo je ovo cudo? To neki plan tipa beogradski metro?
              current projects:
              USCE for rfactor - under construction
              USCE - photobucket screen galerija

Comment

Jel može neko da mi potvrdi šta je od asfalta sa gornje fotke (Subotište) izrađeno? Trebala je 2. maja da se održi prva trka moto šampionata ali je otkazana a neki su pričali da bi se pista u suštini sastojala samo od ona dva pravca i one dve skoro kružne krivine.

He who loses control, loses.

Comment

Working...
                X