Zanimaju me iskustva sa iznajmljivanjem kola kod nas, nikad u zivotu nisam kod nas iznajmio auto
. Treba da otputujem Beograd-Trst-Venecija-Genova i jos ponegde, cetvoro putuje. Ponudili su mi Citroena C4 za 50e dan, kasko osiguranje. Nisam se jos mnogo raspitivao, znam napolju kako to ide, pa me ustvari interesuje kakve su nase agencija na sta treba da obratim paznju, neka agencija za izbegavanje, naka za preporuciti, bilo kakva informacija je dobrodosla!.
Licno, hteo sam da zapucam pravac Venecija avionom, tamo da iznajmim auto i da opajam na sve strane, ali sveca se boji aviona...
. Treba da otputujem Beograd-Trst-Venecija-Genova i jos ponegde, cetvoro putuje. Ponudili su mi Citroena C4 za 50e dan, kasko osiguranje. Nisam se jos mnogo raspitivao, znam napolju kako to ide, pa me ustvari interesuje kakve su nase agencija na sta treba da obratim paznju, neka agencija za izbegavanje, naka za preporuciti, bilo kakva informacija je dobrodosla!.Licno, hteo sam da zapucam pravac Venecija avionom, tamo da iznajmim auto i da opajam na sve strane, ali sveca se boji aviona...

, ovako sto ljudi sto cudi svima nesto smeta. Slazem se sa svime sto ste pisali, ne treba meni auto da se vozikam po gradu, nego da obidjem sto vise mesta. Inajmljivanje kola mi ne gine kako god da okrenem, jer ne znam gde cu i koliko se zadrzavati. Mozda se smorim posle dva dana u Veneciji i odemo dalje, svecin decko ima agenciju pa imamo povoljan smestaj, u svakom smislu, novcano, vremenski, rezervacije, i sveca ume da bude ponekad teska pa ako mi pukne... sednem u kola i odem
Comment