DTM: René Rast, tim Rosberg i Audi su šampioni za 2017

0
Arno Zensen, René Rast

Sve tri ovogodišnje titule u DTM šampionatu, konstruktorska, timska i vozačka, su otišle u ruke Audi Motorsport odeljenja. Rene Rast je u svojoj debitantskoj sezoni osvojio titulu, dok je njegov tim, Rosberg, po prvi put timski šampion ovog takmičenja.

Renault petogodišnji plan: Drive the Future 2022

0

Grupa Renault je predstavila Drive the Future, novi šestogodišnji plan kojim namerava da ostvari godišnje prihode veće od 70 milijardi eura, operativnu maržu veću od 7% do kraja plana, uz minimalnu maržu od 5% i pozitivan slobodni novčani tok svake godine. Plan Drive the Future je u skladu sa vizijom grupe Renault: održiva mobilnost za svakoga, danas i sutra.

Hyundai Srbija akcija: „Superheroji na putu”

0

Hyundai Srbija nastavlja akciju prikupljanja novčanih sredstava za Osnovnu školu “Miodrag Matić”, započetu u junu ove godine, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta.

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar, na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

Toyota i-Ride i i-Walk koncepti

0

Toyota je za Sajam automobila u Tokiju pripremila dva futuristička električna koncepta, i-Ride i i-Walk. Prvi je dvosed predviđen za prepune gradske ulice i zamišljen kao opcija za starije ili hendikepirane sugrađane.

2018 Aston Martin DB11 Volante

0

Aston Martin je predstavio novi DB11 Volante, kabroletsku verziju svog glavnog sportskog modela. Prodaja počinje u prvom kvartalu 2018. godine po ceni od 159.000 funti.

Volkswagen šalje Scirocco u istoriju

0

Volkswagen je objavio da prekida proizvodnju modela Scirocco i da više neće primati narudžbine za ovaj modela. Određeni broj automobila ostao je još samo na lagerima u Evropi.

Volkswagen smanjuje prodajnu mrežu

0

Volkswagen će smanjiti svoju prodajnu mrežu u Evropi, što je protumačemo kao još jedna posledica afere sa emisijama dizelskih motora. Nemački gigant planira da posveti više pažnje prodaji automobila putem interneta, kako bi smanjio troškove i povećao profit, prenela je agencija Reuters.

F1: Hartli kandidat za mesto u Toro Roso ekipi za VN USA

0

Brendon Hartli se pojavio na spisku potencijalnih vozača za Toro Roso ekipu na VN USA, a Sebastijan Buemi se pominje kao moguća opcija ako Hartli ne bude zainteresovan. 

Predstavljen MINI 1499 GT

0

MINI je izbacio iz ponude 1,2 litarski motor i zamenio ga 1,5 litarskom trocilindričnom jedinicom. Ova izmena obeležena je specijalnom serijom sa oznakom 1499 GT.